Orrefors IP
8 maj 2015
19:00

Referat: Orrefors IF - Fagerhults AIK

1:a halvlek var spelmässigt vår. Skapade ett antal chanser, bl.a Rickard ensam med mv i slutminuten. OIF kom upp i ett par farliga avslut, men Mirre avvärjde dom.
2:a halvlek var 1 min gammal när Nichlas kom fri med mv, men en snestuds gjorde att chansen rann iväg. I 4:e min gjorde OIF 1-0. Lite onödigt slarv från oss, därefter hade OIF ett litet överta med en jättechans, som som sumpade. 20 min in i 2:a halvlek tog vi över totalt. Låg på och pressade resten av halvleken och följdriktigt kom kvitteringen i 28 min. Erion slog en frispark som Rickard nickade i ribban och Erik var framme och stötte in returen. I slutminuten var det bud på ett mål till för oss efter en hörna, men den räddades undan på mållinjen.
Mirre gjorde ett par heta räddningar och skötte övrigt mv arbete galant. Fronta o Kibbe fick bra grepp om mittfältet. SAMTLIGA spelare gjorde en mycket bra match och visade en härlig vilja och gav aldrig upp matchen